La nostra visió de futur, les energies renovables

EBRE ENERGIES som una empresa del sector energètic, especialitzada en energies renovables i eficiència energètica. L’empresa va ser fundada a Tortosa l’any 1.996, sota el nom de CURTO-GAMUNDI S.R.C, amb la il·lusió d’engegar un projecte arriscat, però mirant sempre cap al futur, les energies renovables.

infografia_empresacat

Els 20 anys d’experiència ens avalen per afirmar que som referència de professionalitat i qualitat en el servei dins del territori. Vam començar amb l’electrònica del consum, calculant i muntant les primeres instal·lacions fotovoltaiques amb  l’automatisme personalitzat per cada client. Aquests inicis ens han permès ser pioners a la comarca, amb el servei d’automatització d’instal·lacions d’energies renovables, ja que programem cada automatisme segons les necessitats del client, per tal d’aconseguir la màxima eficiència en la producció d’energia, afavorint un estalvi considerable en el consum i, per tant, en l’economia del client. 

Energia solar fotovoltàica, eòlica, tèrmica i biomassa

energies renovables eficiencia energeticaEstem especialitzats en energia solar fotovoltaica, energia eòlica, solar tèrmica i biomassa. A més, durant l’últim any hem estat treballant per oferir un nou producte en el camp energètic, com són les bateries i carregadors industrials.

El nostre objectiu és oferir un servei personalitzat a cada consumidor perquè pugui aconseguir la màxima eficiència energètica en la seva instal·lació. Per això, la nostra primera acció és desplaçar-nos a veure el client, per poder realitzar un estudi preliminar de les necessitats, i fer una diagnosi sobre el dimensionat de la instal·lació (equips, cobertura, tipus de materials, etc.). Aquesta valoració inicial, ens permetrà oferir la solució més adequada per cada persona, aconseguint així la màxima eficiència energètica i una major rendibilitat en la inversió econòmica.

Els nostres clients, particulars, autònoms, tant com petites i mitjanes empreses, confien plenament amb la nostra feina. Actualment som presents a les quatre comarques de les Terres de l’Ebre, El Priorat, la Franja del Matarranya i el nord de Castelló. Les necessitats dels nostres clients són resoltes allà on ho sol·liciten.