Distribució i Servei Oficial

EBRE ENERGIES som distribuïdors i servei oficial de Hawker, EnerSys i Bornay, principals marques de subministraments per energies renovables que ofereixen productes d’alta qualitat per a la fabricació, instal·lació i manteniment d’emplaçaments, aconseguint així la millor eficiència energètica per als nostres clients. En funció de l’aplicació i la utlittat de cada instal·lació, caldrà distingir un tipus de producte o un altre. A continuació, destaquem les marques de les quals som distribuïdors i servei oficial:

Hawker és líder mundial en bateries industrials amb activitats que abasten energia de reserva (les bateries de reserva per a les telecomunicacions, UPS etc), la defensa, i la força motriu (bateries de tracció i carregadors). És el major fabricant europeu de les bateries de plomàcid industrials, i tenen ubicacions i xarxes de serveis que abasta Europa, Àfrica, Orient Mitjà – i la resta del món.

Bornay, companyia líder en fabricació d’aerogeneradors de petita potència, està present en més de 60 països, i compta amb unes instal·lacions que li permeten realitzar tota la fabricació d’aerogeneradors de forma manual, disposant de les últimes tecnologies, en quant a maquinària es refereix.